Слюсар із механоскладальних робіт та електрозварювальник ручного зварювання - саме такий перелік вакансій був запропонований шукачам роботи в.о.директора з персоналу ТОВ ПК Пожмашина”  Оленою Шинкаренко під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся 8 липня у приміщенні Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського ОЦЗ.

   Під час активного спілкування  було обговорено низку важливих питань. Серед них: перспективи розвитку підприємства, розширення штату працівників, про можливості проходження професійного навчання шляхом стажування на робочому місці для тих, хто немає достатнього досвіду роботи.

Від учасників міні-ярмарку лунало чимало питань, серед головних – питання оплати праці. Фахівці філії також надали професійні відповіді на всі запитання, що турбували учасників заходу, у т.ч. щодо зайнятості та інших питань, пов'язаних із працевлаштуванням та отриманням послуг, які надає служба зайнятості клієнтам.

   На завершення заходу всім зацікавленим особам було запропоновано заповнити анкету роботодавця та поспілкуватись особисто.