Для придбання дров’яної деревини  створений онлайн магазин дров для населення «ДроваЄ»

Для придбання дров’яної деревини створений онлайн магазин дров для населення «ДроваЄ»

Філія «Ніжинське лісове господарство»  ДП «ЛІСИ УКРАІНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періода 2024/2025 років  інформуємо щодо можливості реалізації  деревини дров’яної НВ для потреб територіальної  громади:

До участі в тренінгу запрошуються представники новостворених організацій або нові члени діючих ГО

До участі в тренінгу запрошуються представники новостворених організацій або нові члени діючих ГО

Міністерство молоді та спорту України спільно з Тернопільською обласною військовою адміністрацією та партнерами проводить Всеукраїнський тренінг для представників, які працюють у молодіжних та дитячих організаціях, з метою підвищення їх компетентностей для роботи з молоддю в умовах війни та післявоєнний період. Тренінг відбудеться 24-26 червня 2024 року в м. Тернопіль (в цілях безпеки, точна адреса буде повідомлена відібраним учасникам). До участі в тренінгу запрошуються представники новостворених організацій або нові члени діючих ГО. Витрати на проїзд, проживання та харчування забезпечується організаторами. Зареєструватися на участь у тренінгу можна до 16 червня 2024 року за посиланням. 

До уваги ВПО!

До уваги ВПО!

Під час взаємодії з ВПО, зокрема також і у випадках надання відмови у призначенні / продовженні виплати допомоги на проживання ВПО, доцільно повідомляти про інші можливі варіанти державної підтримки, а також надавати інформаційні матеріали, зокрема у форматі онлайн.