Запрошуємо висловити вашу думку щодо участі у процесах відбудови!

Доброго дня, шановні представники ОМС! Дозвольте висловити вам повагу, подякувати за ваш внесок у перемогу та відбудову України та запросити до проєктування модуля активного залучення громадськості до процеcу відновлення..

«Право на бізнес: від ідеї до прибутку»

Благодійний фонд «Право на захист» за підтримки Ukrainian Humanitarian Fund (UHF) розпочав набір учасників на навчальну програму «Право на бізнес: від ідеї до прибутку».

«Згуртовані громади»

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» та пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проєкту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації та деокуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб

Управління інспекційної діяльності у Чернігівській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці інформує !

     В Україні  із 01 грудня 2023 року  проводиться  інформаційна кампанія Державної служби України з питань праці  «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці».

Щодо нерозголошення та непоширення інформації про об’єкти критичної інфраструктури

З метою забезпечення належного захисту та стійкості об’єктів критичної інфраструктури Чернігівської області, на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про організацію захисту та забезпечення безпеки функціонування об’єктів критичної інфраструктури та енергетики України в умовах ведення воєнних дій», введеного в дію Указом Президента України від 17 жовтня 2023 року № 695, просимо вжити вичерпних заходів щодо нерозголошення та непоширення інформації про об’єкти критичної інфраструктури, секторів транспорту, пошти та систем життєзабезпечення регіону.