Ладанська селищна рада повідомляє

З 04 вересня 2023 року розпочинає роботу Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться у приміщенні Ладанської селищної ради.

Щодо формування Портфелю інвестиційних пропозицій Прилуцького району

Враховуючи пріоритетність питання залучення інвестицій в економіку Прилуцького району, а також вагомий економічний потенціал суб’єктів господарювання району, Прилуцька районна військова адміністрація формує Портфель інвестиційних пропозицій Прилуцького району.

У січні-червні 2023 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 5,3 млрд гривень податків та зборі

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2023 року надійшло 5,3 млрд грн від сплати податків і зборів, що на 43 відс. більше за факт надходжень шести місяців попереднього року (+1,6 млрд грн).

Продовжується прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямованої на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямованої на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Програма сприятиме підвищенню здатності ВПО та осіб, які постраждали внаслідок бойових дій, протистояти несприятливим соціальним та економічним умовам та допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для ВПО та постраждалого населення.

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії березень – червень 2023 р

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії березень – червень 2023 р.