Анонімне опитування для громадян та внутрішньо переміщених осіб

     В Інституті за підтримки Національного фонду досліджень України проводиться наукове дослідження "Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель". Обрана проблематика є надважливою для України, адже перехідне правосуддя має на меті сприяти найліпшому відновленню справедливості, укріпленні миру, цінностей демократії, постає комплексом кримінологічно обґрунтованих заходів, що поєднують каральну й відновну юстицію, широкий, багаторівневий соціальний діалог, просвіту, реституцію, правотворчу й правоохоронну діяльності, організаційно-управлінські трансформації та ін.

Грантова програма з компенсації вартості теплиць

Повідомляємо, що на даний час продовжує діяти урядова програма «єРобота», де через «Дію» можливо подати заявки на безповоротні гранти на створення власної справи, розширення малого й середнього бізнесу, отримання нових навичок для кар’єри.

Про підтримку фермерів!

Благодійна організація Worldpartners (Нідерланди) з початку бойових дій реалізує програму, в межах якої надавались насіннєві матеріали з Нідерландів для домогосподарств та фермерів України. Цього року понад 20 тис. домогосподарств та 100 фермерських господарств отримали насіннєву картоплю, насіннєву цибулю та насіння овочів “борщового набору”.