Оголошення про початок громадського обговорення проєкту стратегії розвитку та плану з її реалізації

З 30 вересня 2021 року по 30 жовтня 2021 року відповідно до розпорядження Ладанського селищного голови від 30 вересня  2021 р. № 136  «Про проведення громадських обговорень та слухань з обговорення проєкту стратегії розвитку Ладанської громади на 2021–2027 рр. та Плану її реалізації на 2021–2023 рр.» проводяться громадські обговорення зазначених вище документів.

Під час громадських консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно представленого проєкту, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо як щодо можливих напрямків розвитку громади в цілому, так і конкретних проєктних ідей Плану з реалізації стратегії.  

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (завантажити) та першого плану її реалізації (завантажити). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Ладанській селищній раді, ЦНАПі та в адміністративних будинках населених пунктів громади.

 Просимо Вас до 30 жовтня 2021 року  включно на електронну адресу  надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади Ладанської селищної ради.

 За необхідності та можливості проводитимуться громадські обговорення в приміщенні адміністративної будівлі Ладанської селищної ради (селище Ладан, вул. Миру, 77 А). Контактною особою з  питань громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Ладанської територіальної громади та Плану з її реалізації є Шакура Юлія (тел. 099-617-80-93, e-mail: sekretar@ladanska-gromada.gov.ua).

У подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Ладанської селищної ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників населених пунктів громади, її старостатів, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертної підтримки Програми U-LEAD з Європою.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Ладанська територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.