Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Ладанської територіальної громади Чернігівської області

на 2021-2027 роки   

та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну  оцінку», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості, на офіційному веб-сайті Ладанської селищної ради   13 жовтня 2021 року для громадського обговорення оприлюднено проєкт Стратегії розвитку Ладанської територіальної громади Чернігівської області на 2021-2027 роки (далі – Стратегії) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку (далі – Звіт про СЕО).

Пріоритетними завданнями відповідно до стратегічних цілей розвитку Ладанської  територіальної громади будуть: розвиток людського потенціалу; комфортні та безпечні умови для життя; підвищення  конкурентоспроможності регіональної економіки; прискорений  інноваційний  розвиток пріоритетних сфер економічної діяльності; ефективне багаторівневе врядування та управління територіальним розвитком Ладанської територіальної громади.

Стратегія затверджується рішенням Ладанської селищної ради.

Зауваження і пропозиції до Стратегії та Звіту про СЕО просимо надавати до 13.11.2021 року включно до Ладанської селищної ради (вул. Миру, буд. 77, корпус А, смт. Ладан,  Прилуцький район, Чернігівська обл., 17583), e-mail: zagalna@ladanska-gromada.gov.ua, тел: (04637) 77374.

З проєктом Стратегії та Звітом про СЕО можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Ладанської селищної ради.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.