Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Новий рік - найулюбленіше свято і дорослих, і малюків! Особливо він подобається дітям: атмосфера свята панує не один день. А як приємно в ці дні отримати подарунок! Тут вже дорослі стараються, як тільки можуть, щоб зробити ці миті у житті дітей незабутніми. Тож ми розповімо про те, як до «подарунково-новорічних» див підготувалися Ладанська селищна рада та частина небайдужих людей нашої громади з прекрасним добрим серцем.

   Першим дивом стануть для найменших наших діток - дошкільнят і учнів 1-4 класів громади стануть солодкі подарунки від Ладанської селищної ради, за кошти селищного бюджету було придбано 375 солодких подарунків, які діти отримають на святкових заходах у своїх закладах.

   Всі знають, що кожна людина, якщо має бажання,  проживши своє життя, може залишити певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудує прекрасні архітектурні споруди, хто створить чудові художні полотна, хто покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносить свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили і творять добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей раніше називали доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає.

   Новий рік – свято надії і віри у краще майбутнє. З особливим нетерпінням чекають цього дня діти, які сподіваються на здійснення заповітних мрій, діти, які потребують особливої уваги від нас – дорослих людей, це діти з незахищених категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з багатодітних родин, діти, ліквідаторів та учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, діти-внутрішньо переміщених осіб, діти, учасників АТО/ООС, діти, які перебувають в складних життєвих умовах, діти із малозабезпечених родин. Всього в громаді таких діток 229. Саме для цих дітей солодкі новорічні подарунки придбані за підтримки:

   Бориса Приходька, депутата Верховної Ради України від 210 виборчого округу від Всеукраїнської політичної партії «Наш край» (73 подарунки); підтримали акцію «Свято для дітей незахищених категорій Ладанської територіальної громади»: МЕРЕЖА АПТЕК 911, Сущенко Володимир Васильович та Сущенко Олександр Володимирович (фермерів), Усенко Олена (магазин «МРІЯ» смт Ладан), Дорожа Олена (магазин «ОЛІМП» смт Ладан), ТОВ «ТРИГРАН» директор Бондар Тарас Вікторович, Горбань Валентина (магазин «КАШТАН» смт Ладан) (придбано 156 солодких подарунків та дитяче харчування «Nutrilon»  для 3-и річної дитини-інваліда (3 упаковки)).

   Спонсорську підтримку і посильну допомогу підприємці Ладанської громади: Кондратенко Марина Володимирівна, Островерха Надія Анатоліївна, Сидоренко Світлана Михайлівна, Євдокімова Марина Олександрівна, Бульба Лідія Миколаївна, Бульба Валерій Вікторович, Свірський Сергій Віталійович, Хантіль Анатолій Євгенійович, Хантіль Олена Ярославівна, Котко Ірина Анатоліївна, кондитерський дім «ВАЦАК» і жителька громади – Козлова Валентина Василівна, які долучилися до участі в благодійній акції «Святий Миколай живе у кожному з нас» для придбання 33 подарунки для дітей з незахищених категорій.

   Робити добро – це так прекрасно, коли посміхаються діти, коли їхні оченята сяють від захвату і щастя.

Хай Вам Бог посилає своє благословіння на Ваші добрі діла! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого народу!

   З ПОВАГОЮ І ВДЯЧНІСТЮ ЛАДАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА