Фото без опису

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малих і середніх підприємств та на виконання урядової програми «єРобота», Прилуцька районна державна адміністрація спільно з Регіональним фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області планує в першій половині березня 2023 року проведення семінару з питань державної підтримки суб’єктів господарювання, зокрема: надання грантів для започаткування власного бізнесу, розвитку переробного та тепличного господарства, садівництва, реалізації стартапу та навчання ІТ – спеціальностям.

У зв’язку із повномасштабним вторгненням рф, великий внесок для стійкості економіки та швидкого відновлення країни здійснюють підприємці, малі та середні підприємства, що є дуже важливим для сьогодення.

Нагадаємо, у 2022 році відбулося 12 хвиль подачі заяв на отримання мікрогрантів, кожна з яких тривала два тижні. Загалом по Чернігівській області програмою скористалися 81 житель, з них 3 жителя Прилуцького району. Завдяки реалізації цієї програми  було видано грантів на суму понад 19,0 млн грн та створено майже 180 нових робочих місць.

Основною умовою для проведення семінару представниками  Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області, Ощадбанку та Чернігівського обласного центру зайнятості є цілеспрямована аудиторія в кількості 25-30 чоловік.

 Зареєструватися для участі  у семінарі можна за номером телефону:

099 950 07 66;

066 909 77 45.