Безпека жителів - один із пріоритетних напрямків роботи Ладанської громади. 14 березня відбулося відкриття класу безпеки в КЗ "Ладанський ліцей" Ладанської селищної ради. Головний спеціаліст селищної ради пройшов навчання у Львівському державному університеті внутрішніх справ задля того, щоб організувати функціонування такого класу в громаді, навчити дітей та дорослих, як себе вести в надзвичайних умовах, зберегти своє життя та здоров'я. 

Під час першого уроку ліцеїсти мали змогу дізнатися від рятувальників, що буде, якщо ігнорувати правила пожежної безпеки, як себе поводити у разі виникнення пожежі та за яким номером необхідно телефонувати до Служби порятунку «101». Крім того, фахівець ДСНС навчив учнів різновидам вибухонебезпечних предметів, а також алгоритму дій у разі їх виявлення.

У свою чергу співробітниця Національної поліції нагадала присутнім правила дорожнього руху, а представниця Червоного Хреста методи надання першої домедичної допомоги постраждалим.

Наостанок всі бажаючі мали змогу приміряти спорядження рятувальників, а також отримали цікаву та корисну сувенірну продукцію від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.