Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Поліцейські офіцери Варвинської та Ічнянської громад проінформували мешканців на територіях обслуговування про результати роботи за 2023 рік.

 

Під час зустрічей з активом територіальних громад, правоохоронці доводили до відома інформацію про стан правопорядку, обговорювали проблемні питання та спільно визначали шляхи їх вирішення.

 

Поліцейські офіцери також надали активу громад інформацію про найпоширеніші види виявлених адміністративних правопорушень та кількість осіб, яких було притягнено до адміністративної відповідальності. Розповіли про розкриття злочинів, учинених протягом року у кожній громаді.

 

Окремо поліцейські зупинилися на питанні протидії шахрайствам. Вони наголосили на важливості роз’яснювальної роботи з громадянами літнього віку, які значно частіше за молодь страждають від дій шахраїв.

 

Наприкінці усіх зустрічей були визначені пріоритетні напрямки роботи кожного поліцейського офіцера громади на 2024 рік. Серед безумовних пріоритетів - забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактична робота з громадянами, взаємодія та створення безпекового середовища для населення, а також підтримання заслуженої довіри громадян до поліцейського.