Фото без опису

В Ічні поліцейські затримали підозрюваного у завданні тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому

 

Співробітники Ічнянського відділення поліції розшукали чоловіка, який у нетверезому стані під час сварки завдав ножових поранень 49-річному ічнянцю. Потерпілого госпіталізовано до лікарні, а зловмисника поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

 

Інформація про поранення чоловіка надійшла до поліції вдень 7 травня.

 

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції та дільничні офіцери поліції.

 

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець, який під час спільного розпиття спиртних напоїв завдав своєму знайомому кілька проникаючих ножових поранень. Чоловіка з травмами живота було госпіталізовано до лікарні.

 

З місця події поліція вилучила знаряддя злочину-ніж та інші речові докази.

 

Підозрюваного поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

 

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.