Створення і подача проєктів на

ШКІЛЬНИЙ БЮДЖЕТ УЧАСТІ

Прийом проєктів розпочинається 12 вересня 2024 року. Подаються проєкти безпосередньо до конкурсної комісії, яка буде створена в кожному навчальному закладі окремо.

Проєкт має бути спрямований на розвиток шкільної громади, покращення навчального закладу та його території, впровадження інноваційних проєктів в тематичних сферах, науково-просвітницькі чи соціальні заходи, покращення екологічної ситуації у навчальному закладі, покращення просторового розвитку та естетичного вигляду.

Основний принцип при формуванні проєкту – є простота/зручність в написанні. Проєкт складається з бланку-заявки, кошторису/обчислення проєкту та переліку осіб, що підтримали проєкт. Автор/автори може додати у вигляді пронумерованих додатків фотографії, малюнки, схеми, описи, графічні зображення, додаткові пояснення тощо.

Голосування за проєкти відбувається шляхом заповнення бланку для голосування у визначених на території навчального закладу пунктах голосування. Голосувати за проєкти зможуть лише учні 4-11 класів. Голосують за подані ідеї учні в кожній школі окремо. Голосування триватиме протягом 5 робочих днів.

Інформаційну компанію та допомогу у розробці проєктів Шкільного громадського бюджету беруть на себе ініціатори впроваджекння в громаді ШГБ – гуманітарний відділ та відділ кадрової та юридичної роботи Ладанської селизщної ради.

 

Фото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04412449/516fb7095e96f71b855a82ec259466a2.rtf