Фото без опису                                                        Шановні жителі Ладанської громади!!!

      У ці січневі дні ми вшановуємо тих, хто 29 січня  1918 року біля залізничної станції Крути віддав своє життя за суверенітет своєї держави. Це старшини і курсанти 1-ї Київської військової школи ім. Б. Хмельницького, студенти першої сотні Студентського куреня та добровольці з Вільного козацтва («Курінь смерті»). Вони протистояли майже трьохтисячному війську більшовиків. Сили були нерівними і близько 100 студентів загибло, 27 - потрапили в полон, а згодом були закатовані. Але цим вчинком більшовицький наступ на Київ було зупинено на чотири дні. Це дало змогу укласти Брестський мир між Українською Народною Республікою і державами Четверного союзу. Цим документом Україна визнавалась самостійною державою.

        На жаль, історія має властивість повторюватись. Зараз наша держава переживає схожі часи. Тисячі патріотів вийшли на захист кордонів та незалежності України.  Молодь продовжує робити активні кроки, бере участь у звільненні сходу України від агресора. Ми пишаємось ними!

        Вшановуючи пам’ять загиблих під Крутами, низько схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у боротьбі за єдину, неподільну Україну.

        Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, вони живуть у тих, хто продовжує  їх справу, вони живуть доти, поки жива їх слава.

          Пам'ятаймо подвиг героїв!!!