Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Ладанська селищна рада повідомляє про оприлюднення на сайті селищної ради проекту рішення селищної ради «Про встановлення місцевих податків та/ або зборів на території Ладанської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2022 рік».

   Проектом рішення та додатками до нього визначено ставки податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, земельного податку, транспортного податку, єдиного податку та туристичного збору на території.

   Проект рішення селищної ради разом з аналізом регуляторного впливу опублікований на сайті Ладанської селищної ради на офіційному веб-сайті:

https://ladanska-gromada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

   Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акта приймаються від фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань у письмовому вигляді упродовж до 15 червня 2021 року на адресу: вул. Миру, буд. 77, корп. А, смт Ладан, Прилуцький р-н, Чернігівська обл., 17583, або на поштову скриньку: zagalna@ladanska-gromada.gov.ua.

   Розробник проекту регуляторного акту:  відділ земельних відносин, архітектури та будівництва, відділ кадрової та юридичної роботи та фінансовий відділ Ладанської селищної ради.

   Додаткова інформація за тел. (04637) 7-73-36.

 

 

   Селищний голова                                                                            Р.М.ЮВЧЕНКО