Фото без описуШановні освітяни, учні та батьки!!!

Немає в світі нічого прекраснішого, ніж пізнавати нове, вчитися, читати та запам’ятовувати на все життя мудрі рядки! Вітаємо Вас з початком нового навчального року - з Днем Знань, з днем мудрості і старанності! Нехай у Вашому житті буде можливість вчитися і здобувати знання не тільки в шкільні роки, але і в майбутньому, протягом усього життя! Знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини, робити наукові відкриття і пізнавати таємниці природи.

Хочемо висловити найщиріші слова вдячності освітянам за  самовіддану працю, за виховання свідомих громадян, справжніх патріотів нашої держави, за доброту та мудрість, які ви вселяєте в душі дітей. Сьогодні, коли суспільство динамічно розвивається, нам потрібно йти в ногу з часом, забезпечувати інноваційний розвиток підростаючому поколінню, формувати їх цінності, розвивати креативність та творче мислення. Бажаємо Вам неймовірної терплячості та міцного здоров’я, щоб і надалі щедро ділитися своїми знаннями з дітьми та навчити їх правильно використовувати відповідно до загальнолюдських цінностей в умовах сучасної України і світу.

Нехай це свято додасть кожному впевненості у власних силах, будьте цілеспрямованими та наполегливими у досягненні поставленої мети.