24 серпня 1991 року - день ухвалення Акта проголошення незалежності України і став початком нового етапу в житті, прагненням оновлення і руху до нових орієнтирів, побудови сильної Української держави для європейської нації – українців. 31 рік незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу. Упродовж тисячолітньої історії саме прагнення до свободи спонукало українців боротися за незалежність.

      Зовнішня агресія не зупинила боротьби українців за право мати власну незалежну і соборну державу. Ця боротьба триває і нині, коли українці змушені захищати від російської агресії територіальну цілісність та суверенність України.

       Сьогодні незалежність України – головна перепона для російського імперіалізму й запорука вільного розвитку держав і народів Європи. Це час становлення нової Незалежності, заради якої нам, українцям, як ніколи, потрібне єднання, згуртованість для обстоювання і розбудови сильної, вільної, суверенної Європейської України.

        Відродили державність, відновили незалежність, захистимо свободу!

        Нехай свято Дня Незалежності України вселяє в нас гордість за наш народ, міцно об’єднає всіх у єдиному прагненні — жити щасливо у вільній суверенній країні.

        Слава Україні!

Фото без опису