Враховуючи пріоритетність питання залучення інвестицій в економіку Прилуцького району, а також вагомий економічний потенціал суб’єктів господарювання району, Прилуцька районна військова адміністрація формує Портфель інвестиційних пропозицій Прилуцького району.

Портфель інвестиційних пропозицій Прилуцького району – це база даних та сформований на її основі каталог, який дасть змогу просувати та рекламувати активні інвестиційні можливості Прилуччини для пошуку та залучення потенційних партнерів та ресурсу для реалізації таких проєктів.

Каталог буде сформовано та поширено серед потенційних інвесторів під час заходів обласного, всеукраїнського, міжнародного характеру з презентації потенціалу району, офіційних зустрічей керівництва району з іноземними партнерами, тощо.

Для включення до Портфелю інвестиційних пропозицій Прилуцького району необхідно подати заповнену анкету інвестиційного проєкту на сайті Прилуцької районної військової адміністрації через відповідний сервіс (посилання - https://forms.gle/5Tm6Kz2LZNT6sjyb6).

Просимо долучитись до створення Портфелю інвестиційних пропозицій Прилуцького району та довести дану інформацію до зацікавлених осіб, надавши інвестиційні пропозиції та проєкти різного ступеню готовності: від бізнес-ідей до готових інвестиційних проєктів в різних галузях економіки.