Доброго дня, шановні представники ОМС!

Дозвольте висловити вам повагу, подякувати за ваш внесок у перемогу та відбудову України та запросити до проєктування модуля активного залучення громадськості до процеcу відновлення..

Щоб зробити процес відбудови максимально прозорим, ефективним та демократичним розробляється модуль електронної демократії (eDem) який буде інтегровано в екосистему підзвітного управління відновленням – DREAM. Це забезпечить активну участь громадськості у відновленні нашої країни, сприятиме зменшенню ризиків нецільового використання коштів та збільшить рівень довіри до відбудови.

В жовтні 2023 за участі представників громадськості та місцевої влади було напрацьовано проєкти моделей процесу функціонування майбутнього модуля eDem та згодом проведено пріоритезацію відповідного функціоналу майбутнього модуля. Наразі триває розробка проєкту технічного завдання майбутнього модуля електронної демократії (eDem), яку координує Центр розвитку інновацій.

Запрошуємо вас висловити свою думку та долучитися до розробки майбутнього модуля, який стане невід'ємною частиною екосистеми підзвітного управління відновленням DREAM.

Щоб взяти участь в опитуванні заповніть анкету до 11 лютого 2024 року включно:

Заповнити анкету

Отримані в результаті дослідження дані будуть враховані під час проєктування механізмів прозорої та демократичної участі в процесі управління відбудовою та технічного завдання модуля залучення eDem.

Також, для врахування думки всіх зацікавлених сторін ми проводимо опитування серед мешканців громад, ВПО та НУО. Будемо вдячні, якщо ви поділитесь посиланнями та долучите до опитування:


Це опитування проводиться Центром розвитку інновацій спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, за участі Проєктного офісу DREAM, та коаліції RISE Ukraine в межах проєкту “Прозора та демократична відбудова” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цього опитування є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Детальніше

З повагою,

Команда Центру розвитку інновацій