У Ладанській територіальній громаді 26 березня 2024 року відбулися змагання з футзалу та волейболу в рамках ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить з ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». У турнірі взяли участь 4 команди Ладанського та Івківського ліцеїв.

Впевнену перемогу у змаганнях з футзалу здобула команда «Дінго» Ладанського ліцею (тренер Стеценко Святослав Васильович). Першість у волейболі виборола команда «Австралійські сипухи» Івківського ліцею (тренер Харитонов Сергій Володимирович). Переможці візьмуть участь у ІІІ (районному) етапі змагань проєкту.

Захід пройшов в атмосфері дружби та взаємопідтримки, всі присутні отримали море яскравих емоцій та вражень. Гравців надихали дитячий хореографічний колектив «Фантастична ілюзія» Ладанського будинку культури та група підтримки «Драйвові дівчата» Івківського ліцею.

Дякуємо учасникам та організаторам змагань, переможцям бажаємо успіхів у наступному етапі.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису