Конкурс на заміщення вакантної посади начальника гуманітарного відділу

Ладанською селищною радою оголошується конкурс на заміщення вакантної посади начальника гуманітарного відділу Ладанської селищної ради.

Назва посади та вимоги до кандидатів:

Начальник гуманітарного відділу повинен мати громадянство України, володіння державною мовою, основами діловодства, знання норм чинного законодавства з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, реалізації державної політики у сфері освіти, культури, соціального захисту, володіння персональним комп’ютером на рівні користувача та знання відповідних програмних засобів, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо–кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3 років чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 5 років.

 

Фото без опису

Вимоги

до кандидата на посаду начальника гуманітарного відділу Ладанської селищної ради

Громадянство України.

Повна вища освіта відповідного професійного спрямування (педагогічна освіта) за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра або після дипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3 років чи стаж роботи за фахом у освітніх сферах не менше 5 років.

Володіти вмінням працювати з оргтехнікою, у межах необхідних для виконання своїх посадових обов’язків.

Вільно володіти державною мовою.

В своїй діяльності керуватись вимогами законодавства України з питань, що відносяться до компетенції відділу та служби в органах місцевого самоврядування.

Перелік документів,

які необхідно подати для участі у конкурсі на заміщення вакантної  посади начальника гуманітарного відділу Ладанської селищної ради

1. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади в органі місцевого самоврядування (встановленого зразка), до якої додається резюме у довільній формі;

2. Заповнена особова картка (форми П-2 ДС) з відповідними додатками;

3. Письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4. Дві фотокартки розміром 4х6 см.;

5. Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

6. Копія паспорта громадянина України:

7. Копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

8. Копія Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою.

9. Подати декларацію про доходи та майновий стан до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

10. Інші документи за бажанням претендента.

Прийом документів від претендентів на заміщення вакантної посади начальника гуманітарного відділу здійснюватиметься у відділі кадрової та юридичної роботи Ладанської селищної ради з 08-00 до 17-00 (у робочі дні тижня) протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Ладанської селищної ради повідомлення про оголошення конкурсу. Адреса прийому документів: вул. Миру,77 А, смт Ладан, 2-й поверх, кабінет відділу кадрової та юридичної роботи  (начальник відділу - Дейнека Тамара Олександрівна).