ЗБІР ІДЕЙ ПРОЄКТІВ
до проєкту Стратегії розвитку Ладанської територіальної громади
на період до 2027 року та плану заходів із її реалізації на 2021–2023 роки

 

Ладанська селищна рада за сприяння Програми «U-LEAD з Європою» розробляє Стратегію розвитку Ладанської територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія)

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії – перший план заходів із її реалізації на 2021–2023 роки.

Ідеї проєктів, подані найактивнішими громадянами, будуть розглянуті, проаналізовані та пріоритезовані робочою групою з розробки Стратегії.

За результатами цієї роботи визначатимуться джерела фінансування найважливіших для громади проєктів та їхні обсяги.

Запрошуємо всіх зацікавлених у розвитку Ладанської територіальної громади – представників органів місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації всіх форм власності, мешканців громади – запропонувати картки технічних завдань із ідеями проєктів, що спрямовуватимуть на  реалізацію завдань Стратегії.

1. Проєктні ідеї, викладені у формі картки технічного завдання, обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  • бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа;
  • термін реалізації проєкту – протягом 2021–2023 років;
  • подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території;
  • існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту;
  • проєктна ідея має бути представлена у формі картки (додається) або заповнена за посилання https://docs.google.com/forms;
  • проєктна ідея повинна стосуватися одного із завдань Стратегії розвитку Ладанської громади (структура цілей та завдань додається).

2. Одночасно просимо Вас запропонувати назви проєктних ідей на довгострокову перспективу, тобто на весь період дії стратегії – до 2027 р. (форма додається).

Проєктні ідеї має бути надіслані не пізніше 16 серпня 2021 року.

Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся,  до Ладанської селищної ради за тел. +38 068-131-49-06 або електронною поштою sekretar@ladanska- gromada.gov.ua