Шукаєте роботу та маєте хист до шиття? Запрошуємо вас 12 серпня до Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, що розташована за адресою: м. Прилуки, вул. Вокзальна, 46, на мініярмарок вакансій, який відбудеться на замовлення ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика». Початок заходу о 10.00. Шукачі роботи матимуть змогу віч-на-віч поспілкувалися з представником роботодавця.

Наразі Прилуцька швейна фабрика шукає швачок. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет, гідні умови праці, вчасну виплату заробітної плати. Крім того, обіцяє компенсувати 50% вартості проїзду для працівників-мешканців району або здійснювати їх підвіз до місця роботи, якщо в одній місцевості проживає 15 осіб. На підприємстві працює медичний пункт, де працівники мають змогу перевірити свій стан здоров’я, отримати консультацію та кваліфіковану медичну допомогу.

Фабрика спеціалізується на виробництві верхнього чоловічого та жіночого одягу, а саме: жіночих та чоловічих плащів, пальт, напівпальт, жакетів та блейзерів, суконь та спідниць, брюк, бриджів, блузок з натуральних матеріалів, а також спецодягу. У штаті наразі налічується 190 працівників.

За додатковою інформацією звертайтесь до Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за тел. (04637)3-29-14.

Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Чернігівський обласний центр зайнятості