Фото без опису

Шукаєте роботу? Прискорити пошук та зробити його більш ефективним допоможе онлайнсервіс служби зайнятості «Повідомте мене про вакансію» https://bit.ly/3Qw9guI

Переходьте за посиланням, заповнюйте форму анкети (інформація про себе та контактні дані), і роботу для вас шукатимуть фахівці з рекрутингу. Вони оперативно зв'яжуться з вами та поінформують про наявні вакансії.

Рекрутери служби зайнятості, окрім власної інформаційно-аналітичної бази, аналізують й інші джерела інформації про попит та пропозицію робочої сили, зокрема інтернет-ресурси, сайти пошуку роботи, засоби масової інформації, соціальні мережі тощо. Відтак, пошук роботи стає оперативнішим і якіснішим.

Наразі обласна служба зайнятості може запропонувати шукачам роботи понад тисячу вакансій в нашому регіоні, зокрема, з наданням житла.

Актуальні пропозиції дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua , на телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz та на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Чернігівський обласний центр зайнятості